HomePersoonlijk

Persoonlijk

Mijn ondernemersverhaal

Officieel startte ik Dijkdoorbraak in 2012.

De eerste periode combineerde ik mijn ondernemerschap met een vast dienstverband in verschillende functies. Sinds 2018 ben ik volledig freelance webanalist.

Via informatica, naar marketing en nu webanalist

Technische Informatica

Ooit begon ik, met een opleiding Technische Informatica op zak, als website-ontwikkelaar. Van jongs af aan was ik al bezig met computers en op de basisschool ontwikkelde ik al mijn eerste eigen website in HTML. Dat technische aspect is mij altijd blijven intrigeren. 

User experience designer

Na de Informatica opleiding volgde ik de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) waar ik ben opgeleid tot ontwerper van gebruikersvriendelijke applicaties, ook wel UX designer genoemd. Ik leerde ontwerpen met het centraal stellen van de gebruiker. Tijdens deze opleiding startte ook mijn liefde voor data.

Online  Marketeer

Ik greep na drie jaar ontwikkelen de kans om door te groeien naar de marketing afdeling. Hier heb ik alle gebieden leren kennen die nu specialisaties zijn geworden, zoals SEO / SEA en e-mail marketing. En ook data analyse was onderdeel van mijn werk als marketeer.

Ik merkte dat ik het liefste de hele dag met data analyse bezig wil zijn. En sinds 2015 doe ik dat dan ook! 

Ik zie vrijwel meteen of er afwijkingen in de data zit en kan hierdoor veel waarde toevoegen in mijn werk als analist. Data analyse is niet alleen een kwestie van inzicht creeëren, maar het beoordelen van de kwaliteit van de data is echt een technische aangelegenheid. En juist op dat gebied voel ik mij als een vis in het water! Mijn technische achtergrond en ervaring als marketeer helpen mij iedere dag om mijn klanten helemaal te ontzorgen.

Wil jij ook weten wat ik voor jouw bedrijf kan beteken op gebied van webanalyse? Klik dan hieronder door naar mijn diensten of neem contact met mij op via het contactformulier. 

© 2024 Affirm WordPress Theme by UiCore. All Rights Reserved