“Geef je website een hartslag” Programma

Update: 29 november 2023
Dijkdoorbraak heeft met deze dienst een ondernemersprijs gewonnen – MKB proof, uitgereikt door Baaz, platform voor ondernemers. 

Quotes uit het juryrapport:
“Dit innovatieve programma heeft een MKB Proof award ontvangen. Hiermee benadrukken wij de unieke waarde en effectiviteit van het programma in het versterken van online zichtbaarheid voor MKB-ondernemers.”

“Dit programma levert resultaten”

Van een onzichtbare naar een onderscheidende website

Waarom dit ondernemersprogramma?

Als ondernemer besteed je tijd en aandacht aan het creëren van content voor je website. De teksten zijn af, pakkende foto’s toegevoegd en er zijn blogs geschreven. Helemaal blij met je website wacht je op de bezoekers, clicks en het liefst nieuwe klanten. Maar wat niemand jou heeft verteld is dat deze pagina’s niet allemaal door Google worden opgepikt. Je bent dus niet zichtbaar in de zoekresultaten en jij loopt hierdoor potentieel websitebezoek mis. Google vindt niet automatisch de weg naar jouw nieuwe blogs en informatieve pagina’s. En dat is niet gek, het is namelijk een heel technisch proces. Met handleidingen en documentatie kan je dit proces beïnvloeden, maar dan heb je veel tijd en technisch inzicht nodig. En als ondernemer heb je je kostbare tijd al nodig voor zoveel zaken. Precies om deze reden heb ik dit programma ontwikkeld. Jij richt je op jouw onderneming, daar waar jij goed in bent. En met mijn technische achtergrond help ik je binnen no-time meer resultaat uit jouw website te halen.

Wat krijg je voor dit programma?

Technische ondersteuning: vanaf nu worden alle nieuwe pagina’s consistent gecheckt én geregistreerd bij Google.

Bezoekersanalyse: met behulp van analytische software wordt het gedrag van websitebezoekers gevolgd en in kaart gebracht.

Kwartaaloverleg:  je krijgt per kwartaal een evaluatiemoment waarin we samen de prestatiecijfers van Google doornemen. Het perfecte moment om te brainstormen over toekomstige content(aanpassingen) voor jouw site.

Deelnemen is mogelijk per kwartaal en kost 375,- ex btw.

Dus voor 125,- per maand:

  1. Gaat vanaf nu geen enkele inspanning aan jouw website meer verloren. Jouw content krijgt in Google de aandacht die het verdient.
  2. Word jij volledig ontzorgt door een Google – specialist.
  3. Heb je marketingspecialisme binnen handbereik en krijg je inzichten in jouw websiteprestaties.
Ben je benieuwd wat deze prijsiwnnende dienst voor jouw website kan betekenen? Vul hierboven je naam en e-mailadres in en verzend vrijblijvend jouw aanvraag om te horen wat ik voor je kan betekenen.

Eigenaar van Dijkdoorbraak is zelfstandig ondernemer Ron van Dijk en ik ben specialist in Google. Ik werk al meer dan 10 jaar als technisch specialist aan de online aanwezigheid voor kleine en grote ondernemers als SEO specialist en maandelijks geef ik een GA4 training.

© 2024 Affirm WordPress Theme by UiCore. All Rights Reserved