HomeZoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bedrijf? Ik kan jou als flexibele freelance specialist helpen. Met mijn technische achtergrond begeleid ik bovendien alle technische aspecten.

Jij wil met jouw website goed zichtbaar zijn in Google. Met een goede basis kan jouw website de concurrentiestrijd aan. Maar waar bestaat die basis uit? 

Techniek
Google moet weten dat jouw website bestaat voordat deze opgenomen kan worden in de zoekresultaten. Dit noemen ze indexatie. Gebruik maar eens in Google de zoekterm site:www.naamvanjouwwebsite.nl om te zien of jouw website wel naar voren komt.

Jouw website wordt opgebouwd uit codes. Er zijn veel verschillende codes die je kunt gebruiken, maar zorg dat je pagina’s logisch worden opgebouwd. Ze moeten een titel en beschrijving bevatten die Google terug kan laten komen in de zoekresultaten, en gebruik alinea’s met een h1 / h2 kop om structuur in jouw tekst aan te maken. Zo snapt Google ook beter de inhoud van jouw pagina. Google is geen mens snap je 😉

Content
Oftewel, de teksten op jouw pagina. Als je hebt nagedacht over de belangrijkste zoekwoorden waarmee jij gevonden wilt worden dan moet je deze verwerken in jouw website. Bedenk bij iedere pagina van jouw website wat de belangrijkste zoekwoorden moeten zijn waarop jij gevonden wilt worden en ga aan de slag met de teksten om Google te leren wat voor jou de belangrijkste zoekwoorden zijn.

Autoriteit
Los van techniek en content zal Google jouw website beoordelen op basis van autoriteit. Die autoriteit kan je worden door andere websites te laten linken naar jouw website. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Als Google websites moet beoordelen voor hetzelfde zoekwoord dan scoor jij hoger omdat jouw website meer autoriteit hebt.

 

Vind je het ingewikkeld om met deze onderwerpen aan de slag te gaan? Als zoekmachine optimalisatie specialist bied ik mijn klanten een SEO traject van drie maanden aan. In een aantal sessies gaan we samen aan de slag met alle factoren om jouw website Google proof te maken. Kan ik jou hier ook bij helpen? 

© 2024 Affirm WordPress Theme by UiCore. All Rights Reserved